2274061180 Ψαρά Χίου polixron@yahoo.gr
 
 
Psara Studios
Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα - Studios Ψαρά Χίου
 

 
 

Τα Ψαρά θα μπορούσε κάποιος να τα αποκαλέσει και ως  “βράχο” λουσμένο συνεχώς από την δροσερή θάλασσα και εκτεθειμένο στον καυτό ήλιο στο κέντρο του Αιγαίου. Τα Ψαρά βρίσκονται στην βορειοδυτική μεριά της Χίου με ένα υπέροχο δροσερό κλίμα και με όμορφες και ήσυχες παραλίες, κατάλληλο για οποιονδήποτε θέλει να περάσει χρόνο μόνο με τους αγαπημένους του. 

Κάθε παραλία του νησιού, πέρα από τα καταγάλανα και καθαρά νερα, σας προσφέρει μοναδικά αξιοθέατα και μία θέα τον ατελείωτο ορίζοντα με ακαταμάχητο ηλιοβασίλεμα που δεν θα τα δείτε πουθενά αλλού.

 
 
Τα Studio μας

Τα Studio μας

Το ξενοδοχείο μας επίσης διαθέτη δωμάτιο ΑΜΕΑ πλήρη εξοπλισμένο για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη.

Περισσότερα
Τα Studio μας

Τα Studio μας

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει 9 πλήρη ανακαινισμένα Studio ενός δωματίου με ανεξάρτητη είσοδο και βεράντα για να απολαμβάνετε κάθε ώρα και στιγμή το δροσερό αεράκι των Ψαρών.

Γήπεδο Τένις

Γήπεδο Τένις

Για τους λάτρες του Τένις, δίπλα ακριβώς από το ξενοδοχείο μας, υπάρχει γήπεδο τένις του Δήμου όπου μπορείτε να παίξετε ανενόχλητοι.

Γήπεδο Ποδοσφαίρου

Γήπεδο Ποδοσφαίρου

Για τους λάτρες της μπάλας, δίπλα ακριβώς από το ξενοδοχείο μας, υπάρχει γήπεδο ποδοσφαίρου του Δήμου όπου μπορείτε να παίξετε ανενόχλητοι.

Καφέ - Εστιατόριο

Καφέ - Εστιατόριο

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει ένα μικρό καφέ - εστιατόριο όπου μπορείτε να φάτε το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό σας.

Μπάρμπεκιου

Μπάρμπεκιου

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει έναν υπαίθριο χώρο με ένα μεγάλο Μπάρμπεκιου όπου μπορείτε να ψήσετε οτιδήποτε τραβάει η όρεξη σας.

Διαμερίσματα

Διαμερίσματα

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει 6 πλήρη ανακαινισμένα διαμερίσματα δύο δωματίων με ανεξάρτητη είσοδο και μπαλκόνι, για να απολαμβάνετε κάθε ώρα και στιγμή το δροσερό αεράκι των Ψαρών.

Περισσότερα