2274061180 Ψαρά Χίου polixron@yahoo.gr
hero image
 
 
Psara Studios
Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα - Studios Ψαρά Χίου
 

 
 
 
Τα Ψαρά
 

Τα Ψαρά θα μπορούσε κάποιος να τα αποκαλέσει και ως  “βράχο” λουσμένο συνεχώς από την δροσερή θάλασσα και εκτεθειμένο στον καυτό ήλιο στο κέντρο του Αιγαίου. Τα Ψαρά βρίσκονται στην βορειοδυτική μεριά της Χίου με ένα υπέροχο δροσερό κλίμα και με όμορφες και ήσυχες παραλίες, κατάλληλο για οποιονδήποτε θέλει να περάσει χρόνο μόνο με τους αγαπημένους του. 

Κάθε παραλία του νησιού, πέρα από τα καταγάλανα και καθαρά νερα, σας προσφέρει μοναδικά αξιοθέατα και μία θέα τον ατελείωτο ορίζοντα με ακαταμάχητο ηλιοβασίλεμα που δεν θα τα δείτε πουθενά αλλού.

 
 
 
 
 
Παραλίες
 

Τα Ψαρά διαθέτουν 7 αναγνωρισμένες παραλίες, και η κάθε μία έχει την μοναδικότητά της. Η πιο κοντινές παραλίες από τα ανατολικά του ξενοδοχείου μας με απόσταση λιγότερα από 10 λεπτά με το όχημα σας είναι η παραλία Κατσούνη όπου διαθέτει όμορφα μαγαζιά τριγύρω της, η παραλία αγίας κυριακής με το πανέμορφο εκκλησάκι της, η παραλία Λήμνος και η παραλία Φανάρι με τον φάρο των ψαρών για αξιοθέατο.

Δυτικά από το ξενοδοχείο μας βρίσκεται η παραλία Λάκκα με θέα απέναντι το όμορφο νησάκι του Αγίου Νικολάκι Ψαρών και πιο πάνω το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, μετά ακολουθεί η παραλία Αρχοντίκι με όπου παραδίπλα μπορείτε να επισκεφτείτε τον Αρχαιολογικό Χώρο  και τέλος, μία από τις πιο όμορφες παραλίες για να επισκεφτείτε είναι η παραλία Φτελιό.